Прискiпливий погляд на себе

Катерина Жебровська
Прискіпливий погляд на себе…
Довіра бажанням і примхам…
Штрихи… Різнобарвлене кредо…
Світів споглядання… Утіха…

Довершене диво Творіння…
Пронизливий смак насолоди…
Видіння… Раптове прозріння…
Дитя… Відчування свободи…

Вдивляння у дзеркало-долю…
Думок візерунчасте коло…
Вагання у крапельках болю…
Любові життєве роздолля…

26.08.2019 Виставка «Автопортрет з букетом»
Bouquet Kyiv Stage