З Днем народження, подруго!!

Светозара 2
А   роки б’ють у дзвони,
Солодкі  і  солоні.
То  сумні,  а  то  веселі
Дні твої, мов  каруселі!
 А роки  -  немов   птаха
З  народження й   до плахи
Летять,  летять,   летять…
 Їм  вороття  нема!
Прокинулась  -  субота  , 
Домашня  жде   робота. 
Зробила   ковток  кави - 
То  й  середа настала!
Як    промайнув   четвер –
 І не  згадати  тепер!
Ось п’ятниця,  неділя…
 Життя  не йшло - летіло!
Школа , сім’я  і  діти ,
Весну  враз змінило  Літо.
І  вже підкрадається  Осінь,
 Але  в  очах твоїх -  просінь.
Дай  Боже, щоб  твоя  Зима
 Зігріта теплом  була!
Щоб в  ній не було заметілі,
І дні щоб  повільніше  пливли.
Хай щастя  зоріє  весь  час, 
Хай все  буде добре у  тебе!
Щоб   вогник у  серці не згас,
  Щоб мирним  було синє небо!