Две листа, триолет

Величка Николова -Литатру 1
Две листа
(триолет за деца)

Автор - Величка Николова - Литатру1


Две листа - на моя праг,
днес - подадоха ми знак:
- Пъстра Есен - тук е пак!

Две листа - на моя праг.
Вятър ги люлее пак
и ми чука: "Трак, трак, трак... "
Две листа - на моя праг,
днес - подадоха ми знак.


Литатру1
България, София