Щемить

Виктор Антохи
1.
Я вiдчиняю цю тему -
тему кохання - любовi,
дуже болючу, до щему,
у моїм щирому словi.
Ти пам*ятаеш, коханна,
як я на тебе дивлюся,
скiльки поваги та шани,
богу за тебе молюся.
2.
Нiжно цiлую я руки,
що обiймали мене,
в серцi ладнаються гуки,
їх у любов оберне.
Хай пощемить та поплаче,
хай ще тобi покричить,
хай i твое серце бачить
i вiд любовi щемить.
 серпень 2019 року.