Ето, идва

Величка Николова -Литатру 1
Ето, идва

Автор – Величка Николова – Литатру1


Ето, идва!
Красива е, нежна е
тази Есен...
с венче от цветя.
В наш`то малко и селско
поднебие –
като вихър метежен
влетя.

От сълзите й
лягат тревичките,
от дъгата й
цъфва любов,
а зрънцата й –
литнаха всичките
към земята –
за по- нов
живот.

Литатру


Фото - Facebook