Услышь меня

Татьяна Маркова 3
      Н.Бідненко

Почуй мене крізь протиріччя слів,
Крізь хмари, не розвіяні вітрами,
Крізь прядиво ворожих голосів,
Що шлейфами волочиться за нами.

Почуй мене. І в нотах чистоти
Ти вирізни мою, єдину, ноту…
Повір, мій любий, що до тебе йти –
Путь на Голгофу, шлях до ешафоту.

Та я прийду. Світанням молодим
Загою всі розлуки і печалі.
Завис туман, мов сигаретний дим…
Та встане сонце і освітить далі.

***
Услышь меня сквозь этот хаос слов,
Сквозь тучи, не развеянных ветрами,
Сквозь сети вражьих, чуждых голосов,
Что будто  шлейф волочатся за нами.

Услышь меня. И в нотах чистоты
Ты выдели мою, присущую мне ноту...
Поверь, любимый, чтоб к тебе пройти -
Путь на Голгофу, путь, как к эшафоту.

Но я пройду. Рассветом молодым
Я залечу все раны и печали.
Завис туман, как сигаретный дым...
Но встанет солнце и осветит дали.