Емiгрантко

Клавдия Дмитрив
Емігрантко,емігрантко,
В Україну повернись,
Що з дитинства було рідне,
Ти душею доторкнись.

Ти пройдись по стежках рідних,
Знов скупайся у росі,
Ти  побачиш край квітучий
Й рідну землю у красі.

Емігрантко,емігрантко,
Знов на рідний стань поріг,
Тебе завжди пам’ятав він,
Тебе в пам’яті беріг.

Повернися,емігрантко,
Ще хоч раз бо на віку,
Поглянь на верби ,що схилились
Й полощуть віти у ставку.

І з душі спаде тягар той,
Який носиш в чужині,
Не завжди солодко і легко
Було тобі  у далині.

03.09.2019 р.