Любити

Виктория Вербицька
Люби! Люби! Можливо, в цьому – сила...
Можливо, віриш, - й щастя це земне.
Розкрий душі рожево-білі крила!
Сьогодні ніччю знову ти заснеш.

Присниться небо – небо поцілунку!
Таке яскраве! Сонце й Місяць в нім.
Любити прагнеш ти життя! Відлуння
Почуєш мрії. Бачиш щастя дім.

Моя любове! Диво швидкокриле!
Співай сьогодні про дива, дива...
Розквітне сон... прекрасно й дуже мило,
Красу душі – любив – і відчував.

Знайти майбутнє – у казкових мріях,
Приходить день, вітрець тихенько віє...

08.08.2019. 12:17.