Сила слова

Анатолий Тарасовский
Може, з наміром, чи  не свідомо,
Як надії останній дзвінок -
Свіжий напис під вікнами дому
Справжню бурю вчинив для жінок.

Не потрібно звертатись до Фрейда-
Навіть часу на те не марнуй...
А слова, що залишила крейда -
"Я вагітна… Зателефонуй".