Живей, рубаи

Величка Николова -Литатру 1
Живей
Автор Величка Николова - Литатру1


Живей, човече,
смело и с наслада.
Ще свърши нявга
нашата отрада.
Не питай как, кога,
къде ще бъде.

В небитието - няма да се страда!


Литатру