Устни, рубаи

Величка Николова -Литатру 1
Устни
Автор - Величка Николова - Литатру1


През есента -
тополите униват.
Денят неволно
почва да изстива.
А нощите,
о, те са вечно топли,

Защото устни - с устнички се сливат...


Литатру