Не философствай, рубай

Величка Николова -Литатру 1
Не философствай
Автор - Величка Николова - Литатру1


Не философствай,
не, недей,
човече!
И не заспивай,
сипвай вино, вече.
Горчиво да е!
Тръпки да побиват,
та да избяга - горестта,
далече...


Литатру1