Спiльний крок

Виктория 75
Між ними гори та річки:
Колишня втрачена довіра.
Та задля хворої дочки
Обоє на шляху до миру.

Готові в`ести діалог:
Зарадити страшному горю,
Бо спільний більш потужний крок!
Не час наразі до роздору.

Між ними гори та річк`и:
В стосунках пролягла пустеля.
Час`у минулого стрічк`и
У різні кинули оселі.

Між ними гори  та річк`и:
Колись їм недруги проклали.
Чого не зробиш для дочки!
Руйнує правда  навіть скали!

Любов сім’ю їх врятувала!

04.09.2019