Сопiлка i скрипка

Клавдия Дмитрив
Сопілка і скрипка злились воєдино
І линуть їх звуки в вишневім саду,
І я на ті звуки у сад той полину,
Може я спокій для душі там знайду.

Сопілка і скрипка – це щось неймовірне,
Обидві вони так  тужливо звучать.
Вони сповіщають про кохання й розлуку,
А серце від них може теж завмирать.

Сопілка і скрипка – це щось особливе,
Ніщо про кохання так не вміє заграть.
Чудово з'єдналось і ніжне, й примхливе,
І тільки вони так душевно звучать.

Сопілка і скрипка – це є щось красиве,
Лиш можуть вони від жалю стугоніть.
Щоб грали про вічне і лиш про щасливе,
Тому ви кохання своє бережіть.

29.08.2019 р.