В интернете больше проку

Валентина Черняева
Для конкурса «Лингвистический конкурс - Суржинг»
http://stihi.ru/2019/08/27/3992

Повидомлю без утайки,
В интернете ходять байки,
По сети мандруют глюки.
Хто таки? Помылки-злюки.

Що вытворюють? Бог весть.
Файлы можуть швыдко съесть.
Трошки глюки приструнились,
Як зъявывся Антивирус.

Поповзлы чуткы об этом,
То вжэ радісно поэтам!
Вирш впэрдолыв на стихи.ру,
И нэхай бижыть по миру.

Хай чытають чытачи,
А поэт спыть на печи,
До роботы ани кроку.
В интернете больше проку.