тво свiтловменi

Ангелина Верхогляд
#твоєсвітловмені
Так хочеться бігти до тебе на каву
Щоб всититись віскі з цілунками…
І світла твого набираючись вщент
Лишати весь світ за лаштунками…

Щоб знов зустрічав з швидкісного трамваю
І вів в «мурморандум» з пакунками,
Вечерю ладнав й обирав нові фільми,
Я ж дотиком бавила й думками.

Найрідше щотижня зникати з радарів
В наш час  - сам на сам -  кокон щирості…
Годинник завмер, телефон у «польоті»,
А ми розчинились у ніжності…

Так хочеться бігти до тебе на каву
Щоб всититись віскі з цілунками…
І світла твого набираючись вщент
Лишати весь світ за лаштунками…

15 травня 2019