В небесах

Лена Грама
Знову вітер заспіва,
За твоїм вікном.
І розносяться слова,
Навіює сном.

Там і зорі,і трава,
Чути спів садів.
Видно місяць в небесах,
Заревом радів.

Нахилилася земля,
Берегами рік.
І веде ріка крізь хвипі,
Довгоплинний лік.

Прочитала поміж зір,
Крізь повітря,-вслух.
Тож водою з поміж гір,
Було чути рух.

Квітнуть квіти,вітер вщух,
Ніч шпинає час.
Місяць серед зір потух,
Проводжая нас.

На малюнку вмить серця,
Б'ються в унісон.
Із усмішкою лиця,
Зійде гарний сон.

Стигнуть руки,холодок...
Чути серця стук.
І у пам'яті моїй...
Потиск твоїх рук.

Ніжність погляду,під час...
Лишенько,в ряду...
Всі хто моляться за нас,
Й поряд з нами йдуть.
 (Понкратолва.О.В.)