До безтями

Клавдия Дмитрив
До безтями кохайте тоді,
Коли вам дано покохати.
Пам’ятайте,що ви не одні,
І кохання не можна топтати.

До безтями кохайте тоді,
Коли серце про це підказало.
Для кохання – в душі молоді…
Щоб кохання ніколи не в’яло.

До безтями кохайте тоді,
Коли ніжності прагнеш й дурману.
Не перечте ви самі собі,
Не заходьте в обійми туману.

До безтями кохайте тоді,
Коли серце й душа про це просить.
Йде кохання на легкій ході
І вам же про себе голосить.

До безтями кохайте тоді,
Коли сповнене цього бажання.
До безтями кохайте тоді,
Як народиться справжнє кохання.

29.08.2019 р.