Вiддзвенiло

Клавдия Дмитрив
Віддзвеніло цьогоріч вже літо,
Віддзвеніло й покинуло нас.
Вдарило літнім копитом
І сказало, що вже йому час.

Віддзвеніло ,ой вже віддзвеніло
Й опустило завісу свою.
Так швидко чомусь пролетіло…
Й не спинилось воно на плаю.

Віддзвеніло, шлях осені дало,
За собою сліди замело,
Та було його трішечки, мало…
Наче зовсім його не було.

Віддзвеніло, на скрипці заграло,
Прощальний…прощальний той вальс.
В невідомість від нас мандрувало…
Попрощалось й пішло вже від нас.

Віддзвеніло і зовсім вже стихло.
Озирнулись – його вже нема.
Саме так ось прощатися звикло…
Не дзвеніло воно крадькома.

29.08.2019 р.