За мен, ти си Раят и Ад

Величка Николова -Литатру 1
За мен, ти си Раят и Ад
Автор - Величка Николова - Литатру1



Измива съдбата ми горести тежки,
но пак ме грозят теглила,
редувани вещо със грешки човешки.
Животът е без правила.

Съм:
Грешница мила, любяща , любима,
ухая на пролетен цвят.
Щастлива ще бъда, дорде теб те има.
За мен ти си Раят и Ад.
Край нас ще се карат кресливи врабчета
за питката - с много трохи.
Ще щъкат и наш`те дечица - момчета,
ще бъдеш ти Ян, аз пък - Хи!



Литатру