Богиня

Асм Алина
Я б могла любити тебе віддано
І мліти від поглядів
Але вибрала шлях обдуманно
Не ходити по обрію

Світ цікавий різновидом
Хоча ти це заперечуєш
А я тихо перечекаю під штормом
Пока ти цим нехтуєш

Туман надходить у тишу
Ледь-ледь розходяться пари
Я тебе ніколи не лишу
І буду дивитися очами кобри

За спиною ти називав її богинею
Дивлячись в очі-королевою
А в душі кликав музою
Сни твої яскраві
Щастям опромінені