У зеленому гаю

Владимир Зубрицкий
   Ось чудовий гай
   Запрошує у рай...

У зеленому гаю
Птах соловей - солист.
Чути пісню чарівну,
Він - вилитий артист.
Про душевне почуття
Та дівчат і парубків.
Їх кохання та життя -
Ніби пари голубків.
На поляні дітвора
Грає весело таки.
Вже вечеряти пора,
Та ще всі тут навпаки.
Так дуже люблять гай,
Тобто він для людей,
Дійсна казка - рай
Як сьогодні дисплей.
У зеленому гаю
Файні звуки, пісні.
Кожний співає свою,
Їх ноти линуть ясні.
 
05.09.19.Володимир Зубрицький,
            професор