Я чекала тебе

Нина Продан
Я чекала тебе, як чекають світанок
Після темної ночі й тривожних тих снів,
Я чекала, наступить омріяний ранок
І розтопить той лід між обох берегів.

Я чекала тебе і в душі сподівалась,
Що на крилах любові  до мене примчиш.
Та невже поміж нами довіра зламалась?
Я без тебе сумую, а ти все мовчиш.

Я чекала тебе, як востаннє чекають,
Як чекає дощу пересохла земля,
Як загублені в хащах дорогу шукають
І зневірившись потім ідуть навмання.

Я тебе виглядала і все прислухалась:
Ніби кроки твої… біля самих дверей…
Недаремно в душі я весь час сподівалась,
Ти прийшов… я припала до твОїх грудей.
06.09.2019 р.