Гимн школы

Борис Кесельман
У школі двадцять восьмій,
Зростаємо, вчимось ми,
Йдемо по ній ми – ось мій,
Улюбленіший клас.
Нас осінь всіх збирає,
Мчимо в клас, наче зграя,
Бо кращого немає,
Це знає кожен з нас.
Потрібні знань набуття,,
Було, щоб кращим життя,
В країні мрій чарівній,
Нам жити в ній.
Гаї Сирця та води -
Це дар творця природи,
Ведуть до школи сходи
Найкращих сподівань.
Нас вчитель зустрічає,
Добро в очах сіяє,
Він розуму навчає,
Дає нам безліч знань.
Потрібні знань набуття,
Було, щоб кращим життя,
В країні мрій чарівній,
Нам жити в ній,
Зі школи, любі друзі,
Ми, як по злітній смузі,
Хай іноді в напрузі,
Злітаємо в життя.
Спливуть роки та води,
В храм знань вернемось згодом,
Затамувавши подих,
Аж до серцебиття.
Потрібні знань набуття,
Було, щоб кращим життя,
В країні мрій чарівній,
Нам жити в ній.