Не говорите мне прощай - english

Евгений Ратков
DON'T SAY GOODBYE TO ME, MY FRIEND

Музыка Ю. Антонов
Слова М. Рябинин

https://www.youtube.com/watch?v=YNAuBoOKrNY



Don't say goodbye to me, my  friend,
What was in the past I see so  clear:
That  day for me  was rather mere,
The evening clouds were so low…
Don't say goodbye to me, my  friend,
When I found out  your loneliness,
I saw sad eyes  on the sweet face,
Searching bright summer on the snow.
 

Chorus:
Don't say goodbye to me, I ask,
Don't say goodbye!
Instead give  only one  look,
Don’t make me cry.
Give me a little warmth into the tired heart,
I don’t know how to live  long  being with you apart,
My fate depends only on you, you should know this,
Waiting your answer, I’m standing on my knees.

Don't say goodbye to me, my  friend,
Don’t leave me now, it’s my desire,
(I) Don’t want to talk  of «my heart’s fire»
And of my feelings full of jazz.
Don't say goodbye to  me, my friend ",
Say you  agree to say «Hello!»
Otherwise it will be woe,
Because it’s surely  my last chance.

Chorus.

Don't say goodbye to me, my  friend,
With all  my mind  I hate this word,
My touching  will be without hurt,
Oh! do not fear of your hand.
Don't say goodbye to me, my  friend,
I’m sure your heart isn’t black as coal,
I am sure of your pure soul,
Don't say goodbye to me, my  friend.
 
Chorus.(х2)

===========================================

Не говорите мне "прощай".
Я помню как мы повстречались,
Я целый день провел в печали,
И вечер предвещал тоску.
Не говорите мне "Прощай".
Я помню как нашел случайно
Глаза которые печально
Искали лето на снегу.

Припев:
Не говорите мне "Прощай"
Не говорите
В глаза еще раз откровенно посмотрите,
Согрейте сердце мне, прошу вас, в трудный час
Не представляю, как я буду жить без вас.
Моя судьба сейчас на волоске:
Я замок свой построил на песке

Припев.

Не говорите мне "прощай",
Я не хочу расстаться с вами
Я не хочу играть словами,
И вы поверьте мне сейчас.
Не говорите мне "прощай"
Скажите только что "Согласны"
Сказать одно лишь слово "Здравствуй"-
Ведь это мой последний шанс.

Припев:

Не говорите мне "прощай", -
Я это слово ненавижу,
Я вас нисколько не обижу,
Руки коснувшись невзначай.
не говорите мне "прощай",
Не верю я что вы бездушны
Мне ничего от Вас не нужно
Не говорите мне "Прощай"

Припев.(2 раза)