правнучатко...

Вера Деревьянко
я діждала правнучатко пташку заєньку курчатко
сонце зіроньку
ЛЕВКА
ОЙ РАДЕНЬКА Я ЯКА...
хай живе усім на диво здоровеньким і щасливим...

в мене щастячка багато
було діток повна хата
вже вони повиростали
і я правнука діждала...

я не буду помирати
 мені ще треба і праправнука діждати...