Iлюзiя раю

Бондаренко Михаил
Ілюзія раю

Петро Порошенко і інша гидота,
Весь час грабували бідних людей,
На трупах родили ілюзію раю,
Еліта розділа українських дітей.

І бачити страшно як підлість і змова,
Зібралась і топчуть надію крихку,
Що з бруду повстане нація світла,
Прогонить з країни наволоч злу.

Немає надії, де радять добру,
У ямі шукати власну сім'ю,
Де б'ють сироту і принижують гідність,
Не буде покою в країні такій.