Минае день минае нiч

Вика Максименко
Минае день,минае нiч
А старi спомини неминають,
Вони вiчно десь живуть в менi,
В моему серцi,в моiй душi,
I скiльки не булоб радощив далi
Проте не забудеш нiколи на завжди,
Про сина,якого назвали Артемом,
Але не судилось йому нам на радiсть пожити.