Кароока

Александр Шкуропат
Мабуть,кохаю,кароока,
Хоча і звик я бути сам,
Нехай в душі моїй неспокій,
Та все ж зізнаюся я Вам

Ви дівчина,яка літає,
Кожного дня в моїх думках,
Тому не дивно Вас зустріти,
В моїх віршованих рядках

Ця Ваша посмішка чарівна,
Неначе янгола зустрів,
Почуття гумору відмінне,
Його одразу оцінив.

А очі,господи,ті очі,
Невпинно ваблять юнака,
Про них думки мої щоночі,
І звідки ти взялась така?

Така звичайна й особлива,
Така,яку не бачив світ,
До безкінечності вродлива,
Поряд з тобою - тане лід.

Ти - як палюче сонце взимку,
Ти розтопила мій тягар,
І своїм променем нестримним,
Ти запалила в серці жар.

Декабрь 2017