Коли всеодно - випий вина

Александр Шкуропат
Обожнюю момент в стосунках,
Коли стає вже всеодно,
Ілюзії круті малюнки,
Ми запиваємо вином

І п‘ємо так,що гірко в роті,
Хоч гірко тільки на душі,
Вона у цей момент як потяг,
Що лине в хмелеві кущі

І п‘ємо все, що бачить око,
Від спирту майже втратив зір,
І розумієш ненароком,
Що все життя не бачив гір

Не виїхав ні разу з дому,
І не зустрів нових людей,
А відпочинок закордоном,
Одна з нездійснених ідей

І хочеш вже скоріш до моря,
І мариш вже побачить світ,
І дякуєш удачі й долі,
За нетверезий той політ.

Январь 2019