айлау к н!

Абу Ислам Аль-Ханафи
Б;г;н байрам - ;айлау к;н;!
Халы;-эшсе а;са;ына,
Тупа; шаяртыу ;тк;рел;,
;т; г;жл;п "тынлы;" к;н;.

Бе;;; б;г;н демократия - ;йе, ысын!
Ша;ма; ;айлап - билд; ;уя;ы;,
Тик ;у;ыра; "айнырбы;" бе;,-
Ю;;а сы;кан тауыштарыбы;...

;уштау булды инде - Хуштау,
;орбан итте "элемент" бер;;,
Шулай итеп бе;;е; Ватан,
;атыла тора ик;н лоттан.

Б;рй;н урманы тей;лг;н са;та,
"ТрансСиб" аша - ;тк;н са;та,
И;к; т;ш;р ;уй;ан билд;л;ребе;,
;;г;рер мик;н ;араштарыбы;?!

;айлау к;н;- б;й;к илебе;;;,
Тик ;ур (оло) байрам бе;;;!


;бу Ислам ;л-Х;н;фи