Чоловiча любов-2019

Дмитрий Погребняк 555
Як можно таку жінку як ти не полюбити
ми будем завжди поруч якщо схочуть боги
в яскравих почуттях на світі треба жити
а не у зайвих хвилюваннях шукати допомогу...
Як можно таку жінку як ти не полюбити
треба лише зусиль докласти щоб бути разом
своє життя подалі без тебе не можу уявити
тебе кохаю до нестями-це не просто фраза...
Як можно таку жінку як ти не полюбити
коли я серце твоє завоюю здійсниться мрія
поміркувавши я вирішив кохання відродити
бо ти моя дорога щастя-остання з вірою надія...