Гlийла гуйре

Микаил Сапралиев
Гуйре, гуйре, гуйре.
Моажа, моажа, гуйре.
Шийла, шийла lуйре.
Дега тlа хьоарча са.

Уйла, уйла, уйла.
Миска, миска уйла.
Гlийла, гlийла буйла.
Дега тlа йожа са.

lуйре, lуйре, lуйре.
Шийла, шийла lуйре.
Къиза, къиза гуйре.
Дега тlа увтта са.

Буйла, буйла, буйла.
Гlийла, гlийла буйла.
Сира, сира уйла.
Дега чу яха са.

Гlайгlа, гlайгlа, гlайгlа.
Сийна, сийна, гlайгlа.
Отта, отта яйгlа,
Гуйре тхьайсача са.

Гlалгlайче, 7. Моажала бутт 2019 шу