Зрада

Баград Ассакашвилли
Після того, як ти зрадила мене.
Я нікого полюбити не можу.
Пусто в душі без колишнього вогню-
Трепетно в ній я себе бережу.
Не дозволяю душі розслаблятися-
В душу до мене тепер важко пробратися
Там проржавілийбіля входу замок,
Замкнені двері і парканбез прорешін
Я нікого невпущу на поріг,
В душу до мене твій візит безуспішний
Після того, як ти зрадила мені,
Я нікого полюбити , неможу
Даремно ти приходиш,ключами брязкаючи,
Іржавий замок, я відкрити не зможу.