Great

Ортиков Диёр
I wanna dream big,
Because I know dreams tend to come true.
I don't know where is its seed,
But obviously,there is its clue.
I know,one day,people will call me great.
But my creativity is not for that,
That'swhy it is not difficult for me to wait.
Now,I am called mad.
One day,year,maybe decade.
I don't know what's written in fate.
But once I was said,
Greatness must be my rate.