Екстраверт

Людмила Резанова
Дні ковзають,немов по снігу лижі,
Летять,мов взимку птах на теплий південь,
А ти,як завжди,неймовірно хижий
У своій пристрасті долати злидні...
До тебе линуть,як звірі до лева,
Собаки,кішкі,діти і дорослі,
До тебе навіть тягнуться дерева,
Коли по вулиці проходиш просто...
До тебе хилиться грайливий вітер,
Бо ти із ним,як з усіма,відвертий,
З тобою поряд люди - ніби діти,
Що люблять сонце,гратися й цукерки...
Твоя відвертість,мов весняні квіти,
Приваблює,притягує незмінно,
Тому і успіх,і серця розбиті,
А ти,як завжди,ні в чому не винний...