ЧИЯ!!! - ДУША???

Зозуля Юрий Павлович
хоча не з кожного б схотіла, —
втече серЕдина* од тіла...

вона не кожному й була, —
відчутна; з паростка крила!!!

ти ж сам того хотів, чи ні, —
аби їй жить в твоїм лайні???


*) а серЕдина то душа: лише про за'гад'очную не йшлося; при Слові та гаді, — ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня