***

Вера Деревьянко
ну от і все...
життя спливло
неначе щастя й не було...

сиджу одна в гіркій печалі
за синами дочками скучаю

як же так в житті случилось
що я діткам вже не пригодилась...

ніч і день
пливуть пливуть
люди нові родяться
зі мной живуть
і їм невесело буває тут...