Галявина

Любовь Чайка 5
На галявині біля річки
Літають стрикози
У берегів на кручи
Пасуться білі кози.
Ластівки літають
Сонечко сміється
Пісні розпівають
Наче свято л'ється
Мчиться бистра річка
З берегів зриває
Дерева наче свічка
Хвилею змиває.