***

Любовь Чайка 5
 Веселка.
На небі загорілась
Веселка кольорова
Дощик пройшов і вмив
Природу як з відра
А сонечко сміється
Промінням зігріває
Казочка здається
Дощика нема.
Вітерець ласкавий
Тебе вже обіймає
Веселка
 усміхнулась
 Природу прикрашає.