Ти вчиш мене побачити блакить...

Евгений Голоюх
Ти вчиш мене побачити блакить...
Над головою... Вузькими шляхами...
Не завжди ми окреслюєм словами...
Потрібними...Своїх відносин мить...

Здається Ти не вимовляєш слів...
Не бачучи дороговказа межі...
Сумлінно із піску будуєм вежі...
Обставин смак сприймаючи за гнів...

Євангеліє...Хочемо відкрить?
Тому ти вчиш подіями, крізь сльози...
Не відчуваєм суть метаморфози...
Цілющу... незбагнену болі мить...

За кінчик носа бачучи ледь-ледь...
Будуєм сподівання, плани, мрії...
До розчину не додаєм надії
І віри... Згодом... сіль на ожелЕдь...

Ти вчиш мене почути тиші спів...
Шепочиш в вуха полум'ям любові...
Чомусь не розбираю в колисковій...
Твоїх натхненних і дієвих слів...