Навмисне

Людмила Резанова
Все в житті трапляється навмисне,
Як навмисне крутиться Земля,
Бо така є воля когось вище,
Яке б не було його ім'я...
Зустрічаємо невипадково
Ми нових персон,подій,ідей,
Кожен день стається щось раптово,
Що впливає на життя людей...
Шансами на зміни граєм вільно,
Повертаємось в круги свої,
Доля - модне слово з книг та фільмів:
Ми не так сприймаємо її...
Влади ти над долею не маєш,
Як би керувати не хотів:
Кожен день новий і зустріч,знаєш -
Шанс звернути зі старих шляхів...