Берег кохання i берег любовi

Клавдия Дмитрив
Берег кохання,берег любові,
Поєднання цих двох берегів.
Щоб щасливі були у житті–не на слові.
Й щоб не був це парад таких гучних слів.

Берег кохання і берег любові.
Поряд вони…дуже поряд ідуть.
Береги обидва просто казкові,
Й життям не одним вони часто живуть.

Берег кохання і берег любові.
Дуже часто шепочуть на вухо мені-
Що вони поєднатись навіки готові.
Залишилось дать згоду…дать згоду мені.

09.01.2018 р.


© Copyright: Клавдия Дмитрив, 2018
Свидетельство о публикации №118012511932