Я хочу бачить, люба, твоi очi

Клавдия Дмитрив
Я хочу бачить,люба,твої очі,
Я хочу бачить усмішку твою.
З тобою бути вдень і серед ночі…
І почуття свої я не втаю.

            ПРИСПІВ

Очі,очі,очі,наче небо,
Що випромінюють душевнеє тепло.
Щастя мені іншого не треба,
Як те,що є з тобою і було.

Я хочу бачить очі волошкові,
І обіймать за твій  прекрасний стан.
Щоби купались в щасті і любові,
Й не знатьв житті душевних більше ран.

             ПРИСПІВ

Я хочу бачить очі на світанку,
І бачить їх у темряві ночей.
І зустрічать твій погляд спозаранку,
Бо кращих в світі не знайти очей.

            ПРИСПІВ


04.05.2015 р