Зорепад

Клавдия Дмитрив
Зорепад,зорепад,зорепад,
Зорепад був минулої ночі.
Зорепад,зорепад,зорепад-
Сповіщав він події пророчі.

Зорепад,зорепад,зорепад
Був звечора і на світанку.
Зорепад,зорепад,зорепад-
Сипав він діаманти до ранку.

Зорепад,зорепад,зорепад,
Поможи моїм мріям здійснитись.
Зорепад,зорепад,зорепад,
Хочу знову на тебе дивитись.

Зорепад,зорепад,зорепад,
Не спіши ти так швидко минутись.
Зорепад,зорепад,зорепад,
Дай до тебе рукою торкнутись.

05.01.2018 р.