Колише вiтер вишню у саду

Клавдия Дмитрив
Колише вітер вишню у саду
Й черешню він поволі колихає .
До тебе в снах щоночі,люба,йду,
Бо серце тебе палко так кохає.

Колише вітер вишню у саду,
І цвіт її між гілками біліє.
До твого серця ключик віднайду,
Й моє кохання вже не спопеліє.

Колише вітер вишню у саду,
Колише й цвіт на землю він скидає.
Залишу все й до тебе я прийду-
Кохання сил чекати більш не має.

Колише вітер вишню у саду,
І соловей так ніжно там співає.
До тебе,люба,лину я,я йду!
І музика кохання в серці грає.

14.07.2017 р.