Прийди

Клавдия Дмитрив
Ти прийди,ти прийди,моя мила,
Ой,прийди,я благаю тебе.
Моє серце ти враз полонила…
Ти-кохання моє неземне.

Ти прийди,ти прийди,я благаю.
Ой,прийди,тебе дуже прошу.
Бо всім серцем тебе я кохаю
І тебе в своїм серці ношу.

Ти прийди,ти прийди,моя люба,
Хай не краєть сясерце моє.
Ти-знахідка для  мене і згуба.
Ти-кохання найбільше моє.

Поворкуємо,люба,з тобою
Про кохання й мої почуття.
Бо не маю я більше  спокою…
Стала казкою  мого життя.

   22.04.2015 р.