Лише йому, сл пому скрипалю...

Евгений Голоюх
Лише йому, сліпому скрипалю...
слова кохання можна доручити...
хто горе пив  - зуміє щастя пити...
словами, що дзвінкіші кришталю...

Немає в скрипці жодної струни...
Смичком безпосередньо...серце... водить...
Лише  кохання побудує сходи...
З землі до неба променем весни...

Лише кохання і його жага...
Співати... що співати неможливо...
Бо навіть слів і нот невпинна злива...
Не зможе вкрить любові берега...