День продзвен в, як струни кришталю..

Евгений Голоюх
День продзвенів, як струни кришталю...
Напевно, ні... Як у Великдень - дзвони...
Чіплялось сонце обрієм за крони...
Бо хтось сказав розчулено: «Люблю»...
 
А потім може день і догорать...
Зітхати воском до самого ранку...
Любов - коштовний камінь...крізь огранку...
Пройде...щоб ти багатшою була...