Чого не вистача завжди?

Евгений Голоюх
Чого не вистачає і завжди?
На віражах життя...в шарах рутини?
Без чого не бувають...краще...зміни...
І що мурує мури від біди?

Без чого мова - засоби для страт?
А кожне слово - куля просто в тім'я...
Тортури невимовного насилля...
А доля просто - вибуховий склад...

І навички чипляючись за вміння...
Бажають дещо кращеє знайти...
Щоб не шукати п'ятії кути...
Спочатку віднайди зерно терпіння...